Blog 2 Optimaal verduurzamen met het maatwerkadvies van Accubaas!

Wil je jouw woning of kantoorruimte graag verduurzamen maar zie je door het aantal aanbieders jouw ideale oplossing niet meer? Geen zorgen, Accubaas zorgt ervoor dat jij weer overzicht krijgt en precies weet welk pad naar jouw ideale oplossing leidt.

Met meer dan 16 jaar ervaring in de verduurzamingssector weet Accubaas precies met welke hoogwaardige en kosten efficiënte oplossingen jij jouw verduurzamingsdoelstellingen kunt realiseren. Onze adviezen zijn daarnaast geheel merkonafhankelijk. Wel hecht Accubaas grote waarde aan duurzame en kwalitatief goede producten en dragen we het stimuleren van de Nederlandse en Europese economie een warm hart toe.

Onze adviezen zien op de totale verduurzaming van zowel bestaande bouw als nieuwbouw, voor zowel woningen en appartementsgebouwen, als bedrijfspanden.

Voor advies en begeleiding van verduurzamingsprojecten kun je terecht op onze partnerwebsite
De Groene Baron. Samen met De Groene Baron levert Accubaas jou het complete pakket, van A tot en met Z++!

De 2 plussen geven aan dat wij vooruit kijken naar mogelijke toekomstige technieken maar ook naar toekomstige uitdagingen, zoals de afschaffing van de saldering. Zo geeft Accubaas jou, samen met haar samenwerkingspartners, het energieheft in eigen hand. Zo word jij jouw eigen Accubaas!

Dat klinkt interessant! Ik wil gerealiseerde projecten bekijken!
Dat Klinkt interessant! Ik wil weten wie de drijvende kracht achter Accubaas is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll Up