Blog 3 Tijdelijke Actie: WOLF CHA Warmtepomp inclusief montage!

Accubaas heeft haar handen weten te leggen op een mooie voorraad WOLF CHA Warmtepompen (geen torens). Zolang de voorraad strekt, en onze planning het toelaat, bieden wij jou graag de mogelijkheid om deze mooie kwaliteitspomp bij ons af te nemen en te laten plaatsen.

Wij leveren en plaatsen deze warmtepomp in de volgende provincies: Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel, Gelderland, Flevoland, Utrecht en Noord Holland.

Hoe vraag ik de WOLF CHA met montage aan?
Wil jij jezelf verzekeren van een WOLF CHA Warmtepomp met montage? Stuur dan een mail naar info@accubaas met in het onderwerp “aanvraag WOLF CHA” en jouw regio. Eén van de adviseurs van Accubaas neemt dan contact met je op om een afspraak met jou te maken op locatie. Voor dit bezoek worden advies uren en reiskosten in rekening gebracht. Onze adviseur zal dit vooraf met je bespreken zodat je van te voren weet waar je aan toe bent. Eventueel kunnen wij meteen een advies meenemen voor zonnepanelen, accuopslag en laadpalen. Na het bezoek ontvang je een maatwerkadvies en offerte, inclusief een afgifte aanpassing (indien nodig) om eventuele noodzakelijke aanpassingen te kunnen doen die noodzakelijk zijn om de WOLF CHA te kunnen plaatsen en aansluiten.

Meer weten over de WOLF CHA Warmtepomp? Ga dan naar de website. Toch liever een Toren of andere configuraties? Hou dan rekening met de actuele levertijd op bepaalde onderdelen.

Hopelijk tot snel.
Team ACCUBAAS

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll Up