Blog 5 De beste Accu’s voor energieopslag regel je bij Accubaas!

Waarom afhankelijk zijn van de beperkingen van het stroomnet? Draai het om en ga maximaal je eigen capaciteit beheren. Je plukt nu al de vruchten van het bezit van je eigen slimme accusysteem!

Als je een bepaalde hoeveelheid energie wilt kunnen opslaan heb je een accu nodig. Accubaas verkoopt deze niet alleen, maar zorgt er ook voor dat er eerst een passend advies wordt verstrekt. Je wilt namelijk wel een accu die aansluit op jouw wensen en logischerwijs ook op jouw installatie. En om het nog mooier te maken, kan Accubaas deze ook nog eens bij je thuis komen plaatsen.

Weet jij al welke accu je wilt aanschaffen en wil je deze door ons laten plaatsen? Stuur dan een mail naar info@accubaas.nl. Zet in het onderwerp “accu plaatsen” en de plaats van het gebouw waar de accu geplaatst moet worden. Als je in de mail het telefoonnummer vermeld waarop je goed bereikbaar bent, dan neemt Accubaas zo spoedig mogelijk contact met je op.

Ben je nog niet zover dat je al weet welke accu je mogelijk wilt laten plaatsen? Dan kun je terecht bij onze partner De Groene Baron. De Groene Baron helpt je graag bij het selecteren en creëren/ontwerpen van het meest geschikte accusysteem voor jouw woning of kantoorpand. Dit advies is vrijblijvend, maar hier zijn wel kosten aan verbonden. Dit is met name afhankelijk van de locatie waar de accu wordt geplaatst omdat het maatwerkadvies betreft dat op locatie wordt gegeven.

Wil jij maatwerkadvies voor jouw mogelijk nieuwe maatwerk accu? Stuur dan een mail naar info@degroenebaron.nl. In het onderwerp vermeld je ”ontwerp accusysteem” en de locatie van het pand.


Met vriendelijke groet,
TEAM ACCUBAAS

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll Up