Wie is Accubaas?

Errico Garofalo is eindbaas én oprichter van Accubaas. Al vanaf 2008 houdt Errico zich bezig met het verduurzamen van bestaande bouw. Vanaf 2017 heeft hij zijn kennis en ervaring uitgebreid met het volledig aardgasvrij maken van bestaande bouw voor zowel particuliere woningen als voor woningbouwcoöperaties. In de afgelopen 6 jaar was hij Hoofd Techniek & Uitvoering bij Urgenda en Thuisbaas.

Errico: “We hielpen bijvoorbeeld bij het van het gas-los maken van boerderijen, vrijstaande woningen, rijtjes woningen, en appartementen. Hierbij kregen we uitstekende referenties en positieve commentaren.”

Errico Juan Garofalo

Omdat Errico het belangrijk vindt dat iedere mens zoveel mogelijk zelf in de hand heeft wat hij betaalt voor zijn energierekening, wil hij particulieren en bedrijven hier zoveel mogelijk in ondersteunen en ontzorgen. Daarvoor heeft hij beschikking over de beste producten voor ieder budget en zet hij zijn kennis, ervaring en inzicht graag in om iedere geïnteresseerde van een maatwerk advies te voorzien. Daarnaast werkt Errico met een aantal vaste merken en partners die hij op basis van zijn ervaring heeft geselecteerd. Samen met hen zorgt Errico ervoor dat jij (weer) in control bent over jouw warmte en jouw energiekosten. Zo wordt iedereen zijn eigen Accubaas!

Trots moment om in de team van Marjan Minnesma te werken waarbij ze de Goldman Environmental prijs ontvang in 2022. (op 0.58 min zichtbaar)

“Ik werk graag secuur, met hoogwaardige kwaliteit en ben graag in goede afstemming en overeenstemming met mijn klanten. Mensen meer zelfvoorzienend en in control voor wat betreft hun energieverbruik kunnen laten zijn vind ik waardevol. En het draagt bovendien bij aan een duurzamer Nederland.”

Dus als jij wilt verduurzamen of jouw woning of bedrijfspand helemaal gasvrij wilt laten maken, dan ben je bij Errico aan het juiste adres.

Hieronder promo film van Parteon waarbij Errico betrokken was bij de eerste woningen die van het Gas afgingen. (zichtbaar op 1.10 min)

Welke adviezen verstrekt Accubaas?
Accubaas geeft onafhankelijk advies over zonnepanelen, laadpalen, thuisaccu’s, en/of een warmtepompen waarbij er ook daadwerkelijk word gekeken of het in jouw huidige situatie werkt. Zijn er aanpassingen nodig? Dan neemt Accubaas dit mee in het advies en zal er ook een afgifte aanpassing worden verstrekt. Ook het leveren, plaatsen en monteren is in uitstekende handen bij Accubaas en partners. Errico staat met Accubaas garant voor kennis, ervaring, specialistisch advies én kwalitatief hoogwaardige producten!

Meer weten over verschillende van onze producten? Lees dan eens onze Blogs, ga naar de webshop of begin gewoon weer op de homepage.

Scroll Up