Onze montage service mogelijkheden voor u.

Accubaas kan zich goed voorstellen dat je de montage van jouw nieuwe verduurzamingsproduct
(-en) liever door een vakman of -vrouw laat uitvoeren. Gelukkig kan Accubaas dit ook voor jou verzorgen. Onze deskundigen nemen jou dit werk graag uit handen. Zo heb jij alleen de lusten van jouw nieuwe aanschaf én weet je zeker dat de montage perfect wordt uitgevoerd.

Montage aanvragen bij zelfstandige aanschaf uit onze webshop
Wil jij direct uit onze webshop bestellen en daar aanvullend montage bij geregeld hebben? Dat kan! Stuur dan een mail naar info@accubaas.nl en zet in het onderwerp montage + het product dat je wilt gaan bestellen.

Benodigde gegevens voor de aanvraag
In de mail geef je de adresgegevens van het gebouw aan, het type gebouw en jouw contactgegevens. Daarnaast vragen we je om bij de aanschaf van een accusysteem foto’s mee te sturen van de groepenkast en de mogelijke plek van het accusysteem. Daarnaast vragen we je om foto’s van de huidige of mogelijke locatie van de warmtepomp of airco mee te sturen. Tot slot willen we graag weten wat de gewenste route is van de kabels naar de groepenkast. Bij voorkeur maak je hier een kort filmpje van en stuur je dat als bijlage mee in je mail.

Voor het versturen van grote bestanden kunt u het beste gebruik maken van Wetransfer

Montage-aanvraag na aanschaf op basis van adviesaanvraag & offerte
Als jij jouw aankoop naar aanleiding van een advies door Accubaas of haar partner De Groene Baron hebt gedaan, dan wordt in dat traject al besproken of jij gebruik wilt maken van onze montagediensten. Op dat moment hoef je de montage dus niet meer apart aan te vragen. Heb je op dat moment echter “Nee” gezegd tegen deze extra dienst, dan kun je hier op terugkomen door alsnog een mailtje te sturen met bovengenoemde gegevens en bijlagen. Dit valt uiteraard niet binnen de al eerder berekende prijs (offerte) voor advies, aanschaf en levering. Je ontvangt hier een separate factuur voor.

Prijzen montage
Nu wil je natuurlijk ook weten wat deze montage jou kost. De montageprijzen bij Accubaas zijn vanaf €150,- incl. btw. De prijs is afhankelijk van het onderdeel waar het om gaat, de omvang van het werk en van de locatie.

Onze monteurs
Accubaas en haar partners hebben de volgende specialisten voor jou beschikbaar.
– Elektromonteur (Elektricien)
– Installatiemonteur
– Stek-/F-gasmonteur
– W-monteur
– Hulpmonteur


Montage team
Scroll Up
nl_NLDutch