Advies en verkoop van zonnepanelen.

Als je zonnepanelen wilt aanschaffen, dan wil je waarschijnlijk eerst weten welke zonnepanelen er zoal verkrijgbaar zijn en welke panelen het beste aansluiten op jouw mogelijkheden, wensen en behoeften. Welke panelen leveren jou het meeste op en welke blijven het langst goed? Op al dit soort vragen geeft Accubaas jou, samen met haar partner De Groene Baron, graag een helder en eerlijk antwoord.

Met welke zonnepanelen werkt Accubaas?
Accubaas heeft ervoor gekozen om te werken met Europese glas/glas zonnepanelen en Europese glas/folie zonnepanelen. Daarnaast is ook het leveren van Aziatische glas/folie zonnepanelen mogelijk.

Montage
Accubaas kan de zonnepanelen ook voor je monteren. In verband met drukte vragen we je om rekening te houden van een wachttijd. Deze is momenteel 3 maanden. Je kunt altijd even contact met ons opnemen via info@accubaas.nl of WhatsApp om te vragen wat de actuele wachttijd is.

Advies & Offerte
Om een kwalitatief hoogwaardig maatwerkadvies te kunnen geven doen wij altijd eerst een schouw op locatie. De kosten voor het doen van een schouw bedragen €150,- inclusief btw. Daarnaast worden er reiskosten berekend. De schouw voorkomt eventuele verrassingen tijdens het monteren van de zonnepanelen en maakt een optimale aanleg van de zonnepanelen mogelijk.

Ik wil graag een schouw laten inplannen en mail naar info@accubaas.nl!
Ik wil eerst graag een aantal van jullie gerealiseerde projecten bekijken!


Scroll Up