advies en verkoop van warmtepompen

Minder betalen voor je energierekening en tegelijkertijd duurzaam investeren in je woning of kantoorpand. En als klap op de vuurpijl draag je ook nog eens bij aan een beter klimaat! Klinkt dit als te mooi om waar te zijn? Dat is het niet! Accubaas heeft voor ieder budget eerlijke en heldere oplossingen beschikbaar.

Onze adviseurs en partners hebben kennis en ervaring met de kwalitatief hoogwaardige warmtepompen van WOLF, Mitsubishi, Panasonic, Daikin en Nibe. Accubaas levert zowel lucht/water warmtepompen als lucht/lucht (airco) warmtepompen. Via onze partner De Groene Baron kan ook advies worden aangevraagd over water/water oplossingen.

Op basis van jouw behoefte, wensen en mogelijkheden adviseren wij jou graag over de best passende warmtepomp voor jouw woning of kantoor en over de eventuele aanpassingen die ervoor nodig zijn om de warmtepomp te kunnen plaatsen en aansluiten (afgifte aanpassing).

Wil je graag advies over welke warmtepomp het beste bij jouw woon-of werkruimte past en wat er voor nodig is om dit te realiseren? Neem dan contact op met onze partner De Groene Baron. Als je op basis van dit advies besluit een warmtepomp aan te schaffen, neemt Accubaas vanaf dat moment het stokje weer over van De Groene Baron en zorgt zij voor het leveren en plaatsen ervan.

Beschikbaarheid advies, levering en montage
Het aanschaffen van een warmtepomp neemt toe in populariteit. Wil jij (advies over) een warmtepomp? Wacht dan niet te lang met het maken van een afspraak. Op dit moment hebben wij weer ruimte voor afspraken vanaf de maand juni 2023.

Ik wil nu een adviesafspraak inplannen!
Ik wil eerst graag een aantal van jullie gerealiseerde projecten bekijken!

Voor airco systemen kunt u ook bij ons terecht.

Scroll Up