Elektrische Laadpalen voor Bedrijven: Accubaas, Jouw Partner in Duurzaamheid

Elektrische Laadpalen voor Bedrijven: Accubaas, Jouw Partner in Duurzaamheid

Als ondernemer sta je voor belangrijke beslissingen als het gaat om het verduurzamen van je bedrijf. Elektrisch rijden wordt steeds populairder en als bedrijf wil je natuurlijk vooroplopen in deze ontwikkeling. Daarom is het essentieel om te investeren in zakelijke laadpalen die niet alleen jouw wagenpark van stroom voorzien, maar ook een positieve bijdrage leveren aan het milieu en de toekomst van jouw bedrijf.

Accubaas: Jouw Partner in Elektrische Mobiliteit

Bij Accubaas begrijpen we de behoeften van moderne bedrijven als geen ander. Als toonaangevende leverancier van zakelijke laadoplossingen staan we klaar om jou te begeleiden bij elke stap van het proces. Van advies en installatie tot onderhoud en service, wij bieden een totaalpakket aan diensten om jouw transitie naar elektrisch rijden zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Waarom Kiezen voor Zakelijke Laadpalen van Accubaas?

  1. Maatwerkoplossingen: Geen enkel bedrijf is hetzelfde. Daarom bieden wij maatwerkoplossingen die zijn afgestemd op jouw specifieke behoeften en wensen.
  2. Kwaliteit en Betrouwbaarheid: Onze laadpalen zijn van hoogwaardige kwaliteit en voldoen aan de strengste veiligheidsnormen. Je kunt altijd vertrouwen op een betrouwbare en veilige laadinfrastructuur.
  3. Duurzaamheid: Bij Accubaas staan we voor duurzaamheid in al onze activiteiten, en dragen bij aan een groenere toekomst voor jouw bedrijf en de samenleving als geheel.
  4. Service en Ondersteuning: Ons team van experts staat altijd klaar om jou te ondersteunen. Of het nu gaat om installatie, onderhoud of technische ondersteuning, wij zijn er om jou te helpen bij elke stap van het proces.

Subsidies voor Zakelijke Laadpalen: Maak Gebruik van Financiële Voordelen

Als bedrijfseigenaar is het belangrijk om te profiteren van alle beschikbare financiële voordelen bij het investeren in elektrische laadpunten. Gelukkig zijn er verschillende subsidies beschikbaar die jou kunnen helpen bij het realiseren van jouw duurzame ambities. Een van de meest aantrekkelijke regelingen is de Milieu-investeringsaftrek (MIA) in combinatie met de Vamil-regeling.

Wat Houdt de MIA en Vamil-regeling In?

  • Milieu-investeringsaftrek (MIA): Met de MIA-regeling kun je tot 36% van het investeringsbedrag afschrijven van de winst, bovenop de gebruikelijke investeringsaftrek. Dit betekent dat je een aanzienlijk deel van de kosten voor elektrische laadpunten kunt aftrekken van de belastingen, waardoor je netto investeringskosten worden verlaagd.
  • Vamil-regeling: Naast de MIA-regeling kun je in bepaalde gevallen ook gebruik maken van de Vamil-regeling. Met deze regeling kun je tot 75% van de investeringskosten afschrijven, wat zorgt voor een snellere terugverdientijd van jouw investering in laadinfrastructuur.

Hoe Kom je in Aanmerking?

Om gebruik te maken van de MIA en Vamil-regeling, dien je minimaal € 2.500 te investeren in elektrische laadpunten, eventueel in combinatie met de aanschaf van een elektrisch voertuig. Door jouw investering te registreren en de benodigde documentatie in te dienen, kun je profiteren van deze aantrekkelijke subsidies.

Waar Vind je Meer Informatie?

Op de website van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) vind je uitgebreide informatie over de MIA en Vamil-regeling, inclusief de voorwaarden en het aanvraagproces. Neem de tijd om jezelf te informeren en ontdek hoe je kunt profiteren van financiële ondersteuning bij de aanschaf van zakelijke laadpalen.

Klaar Om Te Investeren?

Als je klaar bent om te investeren in elektrische laadpunten voor jouw bedrijf, zorg er dan voor dat je optimaal profiteert van alle beschikbare subsidies en regelingen. Met de MIA en Vamil-regeling kun je niet alleen bijdragen aan een duurzamere toekomst, maar ook kosten besparen en jouw bedrijfsresultaten verbeteren.

Verplichte Elektrische Laadpunten bij Nieuwe Kantoorgebouwen: Wat je Moet Weten

Als je van plan bent om een nieuw kantoorgebouw te bouwen of een bestaand gebouw ingrijpend te renoveren, is het belangrijk om op de hoogte te zijn van de recente regelgeving met betrekking tot elektrische oplaadpunten. Sinds 2020 gelden er specifieke vereisten met betrekking tot het aantal laadpunten dat verplicht moet worden geïnstalleerd bij utiliteitsgebouwen, waaronder kantoren.

Belangrijkste Punten:

  • Minimaal één laadpunt bij 10 parkeerplaatsen: Volgens de Europese Energy Performance of Buildings Directive moeten nieuwe kantoorgebouwen met minimaal 10 parkeerplaatsen voor medewerkers ten minste één elektrisch laadpunt hebben. Dit geldt ook voor ingrijpend gerenoveerde gebouwen.
  • Overgangsregeling voor bestaande gebouwen: Voor bestaande utiliteitsgebouwen met minimaal 20 parkeerplaatsen geldt vanaf 2025 een vergelijkbare verplichting om minimaal één laadpunt te installeren.
  • Meer Informatie: Voor gedetailleerde informatie over deze regeling en de specifieke vereisten, kun je terecht op de website van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO).

Waarom deze Verplichting?

Deze regelgeving is een belangrijke stap in de bevordering van duurzame mobiliteit en het verminderen van de CO2-uitstoot in de gebouwde omgeving. Door de installatie van elektrische laadpunten te bevorderen, worden bedrijven aangemoedigd om over te stappen op elektrisch vervoer, wat bijdraagt aan een schonere en groenere toekomst.

Accubaas: Jouw Partner in Elektrische Mobiliteit

Bij Accubaas begrijpen we de complexiteit van deze regelgeving en helpen we je graag om te voldoen aan de vereisten voor elektrische laadpunten bij nieuwe en bestaande kantoorgebouwen. Neem contact met ons op voor advies op maat en ontdek hoe wij jou kunnen ondersteunen bij het realiseren van duurzame mobiliteitsoplossingen voor jouw bedrijf.

Neem Contact Op Met Accubaas

Ben je klaar om de overstap te maken naar elektrisch rijden en wil je meer weten over onze zakelijke laadoplossingen? Neem dan vandaag nog contact op met Accubaas en ontdek hoe wij jou kunnen helpen bij het verduurzamen van jouw bedrijf. Samen bouwen we aan een schonere en groenere toekomst.

Accubaas – Jouw Partner in Elektrische Mobiliteit

Scroll Up